Overslaan en naar de inhoud gaan

VetriCure

De praktijk
 

Dierenartsenpraktijk VetriCure is een modern uitgeruste praktijk voor gezelschapsdieren met uitgebreide faciliteiten. U kunt bij ons niet alleen terecht met uw hond en kat, maar ook met uw konijn, fret en knaagdier.  Wij scholen ons continu bij om helemaal up to date te blijven met de meest recente technieken.


Onze praktijk heeft twee consultatie ruimtes waar u met uw dier terecht kan. Verder is er een ruime wachtzaal voorzien. In onze ruimte voor de medische beeldvorming worden er echobeelden gemaakt en kunnen er ook RX-foto’s worden genomen met onze digitale Röntgen machine. In het operatiekwartier worden de chirurgische ingrepen uitgevoerd. Na de operatie kunnen de dieren rustig ontwaken in de hospitalisatieruimte. Hier wordt ook intensieve zorg verleend aan de patiënten die gedurende een tijdje bij ons moeten verblijven.


Ons team

Ons team bestaat uit twee zeer gemotiveerde dierenartsen. We zijn allebei afgestudeerd als “Master in de diergeneeskunde” met Optie Gezelschapsdieren.

Bij ons bent u zeker van een hoogst persoonlijke aanpak. Voor u en uw huisdier nemen wij graag de tijd om te luisteren en de verschillende mogelijkheden te bespreken. Een goede band met onze klanten is voor ons dan ook zeer belangrijk. En elk huisdier, van het kleinste dwergkonijntje tot de grootste Deense Dog, is bij ons welkom!
 

Omdat er steeds nieuwe inzichten komen in de wetenschap van de diergeneeskunde volgen wij  op geregelde basis bijscholingen. Op deze manier blijven wij up-to-date en kunnen wij u een optimale zorg garanderen.

Federaties:

  • Savab
  • VDV
  • Brugse dierenartsenverenigingen
  • Orde
  • Ieperse dierenartsenverenigingen


Samenwerkingen:

  • SDRB VZW (senior dog rescue belgium)
  • VZW Zwerfkatten in nood Eernegem
  • Marc Dhaenens - gedragsproblemen
gevel1.jpggevel2.jpggevel3.jpgDAP_Vetricure_04.jpg  DAP_Vetricure_06.jpg  DAP_Vetricure_08.jpgDAP_Vetricure_09.jpgDAP_Vetricure_10.jpg   DAP_Vetricure_13.jpg  DAP_Vetricure_15.jpgDAP_Vetricure_16.jpgDAP_Vetricure_17.jpgDAP_Vetricure_18.jpg  DAP_Vetricure_20.jpg  DAP_Vetricure_22.jpg   DAP_Vetricure_25.jpg      DAP_Vetricure_31.jpg  DAP_Vetricure_33.jpgDAP_Vetricure_34.jpg    DAP_Vetricure_38.jpgDAP_Vetricure_39.jpg   DAP_Vetricure_42.jpg  
Kennis & ervaring
Professioneel advies
24/24 bereikbaar voor noodgevallen
Voedings- & verzorgingstips

u kunt rekenen op

ons gemotiveerd team

 
Dierenarts
Nele

Afgestudeerd als “Master in de diergeneeskunde” met optie Gezelschapsdieren. Specialisatie GPCert(SAS) Weke delen en orthopedische chirurgie.

ellen
Dierenarts
Ellen

Afgestudeerd als “Master in de diergeneeskunde” met optie Gezelschapsdieren. Specialisatie ESAVS cardiologie.

Uw huisdier op controle? Wij staan voor u klaar